Photoshop

Redigering af billeder og Specialiseret kurser i Photoshop på alle niveauer.
Certified Expert & Instructor

Photoshop

Retouch, fritlægninger, colorchange og meget, meget mere

Billedbehandling

Vores typiske kunder er professionelle fotografer og større virksomheder. Vi udfører de fleste former for billedbehandling men har vores styrker i hhv. interpolering af billeder til kæmpe formater som udstillingsbannere, kunstprint og stilladsprint, avancerede samkopieringer samt håndtering af generel billedbehandling – herunder CMYK konvertering og optimering af billeder til web.
Hos Workflow kan vi også klare jeres fritlægninger hvadenten I ønsker dem udført i Danmark i højeste kvalitet, eller i fjernøsten til yderst konkurrencedygtige priser. Pris og kvalitet går hånd i hånd, så lad os vejlede jer til at finde den bedste løsning for jeres opgave næste gang I skal have redigeret jeres billeder.

Individuelle kurser i Photoshop

Photoshop kurser

Vi tilbyder en bred vifte af kurser, der er designet til at forbedre dine Photoshop-færdigheder og hjælpe dig med at opnå professionelle resultater. Vores erfarne instruktører vil guide dig igennem trin-for-trin-processen, så du kan blive en pro på Photoshop på ingen tid. Uanset om du er nybegynder eller øvet bruger, har vi et kursus, der passer til dine behov. Lad os lave et specialforløb så vi kan sammensætte det perfekte Photoshop-kursus for dig og starte din rejse mod at blive en endnu bedre professionel fotograf eller grafisk designer i dag!

Certificeret Photoshop Instruktør

Som underviser er en Adobe Certified Instructor i stand til at tilpasse de anvendte undervisningsmetoder til forskellige niveauer og behov. De kan guide studerende eller professionelle igennem Photoshop’s mange funktioner og muligheder, hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder og give værdifuld indsigt i bedste praksis og brancheanbefalinger.
Brian Rasmussen, Workflow, er Certificeret Instruktør i Photoshop (ACI).

Certificeret Photoshop Expert

Med denne titel har man bevist, at man kan udføre avancerede billedredigeringsopgaver, håndtere komplekse projekter og udnytte Photoshop’s værktøjer og funktioner til at skabe imponerende og professionelle visuelle resultater. Man har en omfattende forståelse for billedbehandlingens teori, farvekorrektion, billedkomposition og avancerede teknikker.
Brian Rasmussen, Workflow, er Certificeret Expert i Photoshop (ACE).